Find us: Lämneå Bruk AB
612 73 Ljusfallshammar, Sweden
Contact: +46 122 232 00
info@lamnea.se
NEWSLETTER:
Sign Up
Customer Portal:
Login
Top
 

Karriär

Välkommen till Lämneå Bruk!
Vi är ett familjeägt företag med flera generationers erfarenhet av trådbranschen. Med vår passion för service så tillverkar vi teknologiskt avancerade tråddragningsmaskiner utefter unika kundönskemål. Allt görs på plats utanför Ljusfallshammar – från design till färdig produkt – men våra kunder finns över hela världen.
Ljusfallshammar, Sweden

Bli en del av vårt team!

Här kan du se vilka jobb du för närvarande kan söka på Lämneå Bruk.

Lediga job:

 

Vi söker många nya medarbetare!

Just nu är vi i en tillväxtfas och vi söker personal till många delar av vår produktion, även om alla tjänster inte finns utannonserade idag. Skicka gärna in en spontanansökan genom att fylla i formuläret nedan och specifiera vilka typer av tjänster du skulle kunna tänka dig.

Lämneå Bruk är en familjär organisation där alla har möjlighet att höras.

Vi tror på en platt organisationsstruktur med snabba beslutsvägar. Som anställd på Lämneå Bruk har du därför möjlighet till stort inflytande och ansvar för ditt arbete. Vi gör vårt yttersta för att du ska trivas och jobbar för en för en kultur som präglas av samarbete, respekt, lyhördhet och kommunikation.

Jonas Hagstedt, ägare och VD

Våra kärnvärden

Vi har fem kärnvärden som beskriver Lämneå Bruk. Kärnvärdena är centrumet av vår identitet och grundstenarna för vårt varumärke. Vår ambition är att dessa ska agera som kompass för våra medarbetare, och därmed genomsyra allt vi gör. På så sätt håller vi vår organisation unison.

Varför Lämneå Bruk?

Ansvar för hela produktionskedjan

Lämneå Bruk ansvarar för varje del av produktionskedjan, från design till färdig produkt. Detta innebär att du som Lämneå brukare har möjlighet att ta del av varje produktionssteg och se slutresultatet av ditt arbete.

Ett omväxlande arbete

Vi kundanpassar alla våra maskiner, vilket leder till en varierande vardag för våra anställda. Det innebär att vi måste ta vara på våra kunskaper, samtidigt som vi ständigt utvecklas och tar del av nya teknologiska lösningar.

Flexibla arbetstider

På Lämneå bruk har du möjlighet att styra din egen arbetstid i den mån det fungerar med ditt arbete. Vi tillämpar även betald övertid för alla våra medarbetare – oavsett tjänst.

Utvecklingsmöjligheter

Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och lära dig nytt! I vår organisation finns det många exempel på personer har tagit på sig nya uppdrag och bytt roller internt.

En familjär kultur

Letar du efter en jordnära arbetsgivare med stark familjekänsla så har du hittat helt rätt. Vi värdesätter hög tillit mellan organisation och anställd, och vill att varje medarbetare ska ha möjlighet att påverka med innovativa idéer.

Geografiskt läge

Vårt geografiska läge utanför Ljusfallshammar innebär en naturnära arbetsplats och en frisk omgivning som välkomnar till skogspromenader på rasten. På grund av vårt läge behöver nästan alla medarbetare ta sig med bil till jobbet, vilket är varför vi erbjuder kostnadsfri laddning av el-bilar.

Introduktionsfilm om att jobba på Lämneå Bruk

Här kan du läsa om våra medarbetares vardag. Klicka dig vidare för att läsa om hur våra medarbetare beskriver sin sitt arbete och vår arbetsplats.

Jonas Valfridsson
Produktionschef

Vi verkligen tar hand om varandras idéer och försöker att förverkliga dom.

Anna Johansson Ohlén
Logistiker

Mina arbetsuppgifter är en del av flödet och det jag gör är viktigt

Andreas Johansson
Konstruktör

Man får mycket nya utmaningar hela tiden. Utmaningar som ska lösas är roliga.

Johanna Törnfeldt
HR-CHEF

Email: johanna.tornfeldt@lamnea.se
Direkt: 0122-23-259

Om du söker efter en praktikplats eller ett ex-jobb på ett jordnära industriföretag där du får stor inblick i hela produktionskedjan så kan Lämneå bruk vara platsen för dig. Vi har allt ifrån konstruktörer, säljare och programmerare till montörer, CNC-operatörer och logistiker.

Vi jobbar ofta tillsammans med skolor och studenter, både på gymnasie- och universitetsnivå. Detta skapar möjlighet att både utveckla dig som student, samtidigt som du får möjlighet att bidra till Lämneå Bruks arbete. Vår ambition är att vara en del av bryggan mellan studentliv och arbetsliv.

Önskar du som student eller din studentförening komma i kontakt med oss? Hör av dig till vår HR-avdelning så kan vi diskutera detta vidare!

Programmering

Svetsning

Mek- och el-konstruktion

Kontorsarbete

Måleri

Mek-montage

Laserskärning

El-montage

Laserskärning

El-montage

Johanna Törnfeldt
HR-CHEF

Email: johanna.tornfeldt@lamnea.se
Direkt: 0122-23-259

Kontakta vår HR-avdelning