Find us: Lämneå Bruk AB
612 73 Ljusfallshammar, Sweden
Contact: +46 122 232 00
info@lamnea.se
Customer Portal:
Login
Top
 

El-montör

El-montör

Vill du tillhöra ett familjärt industriföretag med platt organisationsstruktur och stora utvecklingsmöjligheter? Vill du vara en del av ett kunnigt gäng som tar ansvar för hela produktionskedjan? Då kan Lämneå Bruk vara arbetsplatsen för dig!

Vi tillverkar högkvalitativa, innovativa och effektiva tråddragningsmaskiner med hög kundanpassning. Med lång erfarenhet av industrin och med en passion för service har vi möjlighet att erbjuda våra kunder innovativa och teknologiskt avancerade lösningar med hög kvalitet. Alla maskiner tillverkas på plats utanför Ljusfallshammar, men våra kunder finns över hela världen.

Om rollen

Vi är i en tillväxtfas och söker därför flertal el-montörer till Lämneå Bruk. I rollen som el-montör ingår du i ett team och du har ett dagligt samarbete och kommunikation med andra el-montörer. Tillsammans arbetar ni med att installera el på våra maskiner som styr- och kraftkablage, vilket genomförs parallellt med mekaniskt montage. Du kommer också att bygga elskåp, stora som små. Ni arbetar i en verkstadsmiljö där du har möjlighet att få insyn i hela produktionskedjan, där det ingår att arbeta med ständiga förbättringar för att effektivisera produktionen. Du arbetar dagtid, men med möjlighet till flexibilitet. Det förekommer även en del jobb på plats hos våra kunder globalt.

I arbetsuppgifterna ingår:

 • Installation av styr och kraftkablage på våra maskiner
 • Montage av elskåp
 • Ritningsläsning
 • Resor i tjänsten

Som ny på avdelningen kommer du introduceras till dina arbetsuppgifter och få den stöttning du behöver av både chef och dina nya kollegor.

Om dig

Vi söker dig som har utbildning inom el- och automation/installation. I rollen så är du en praktiskt lagd person som är van vid och gillar att arbeta med händerna. Du fungerar bra i olika typer av sammanhang och arbetsgrupper. Ditt självförtroende för att arbeta självständigt är högt, samtidigt som du har ett sinne för kvalitet och har en bra samarbetsförmåga. Personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid är noggrannhet, struktur och att kunna ta egna initiativ.

För att vara kvalificerad för rollen behöver du ha:

 • relevant utbildning inom el- och automation/installation
 • verkstadsvana
 • kunnighet i att utläsa kopplings-/kabeltabeller, layouter samt kretsschema
 • Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av liknande tjänster
 • Traverskort, mobila arbetsplattformar och/eller heta arbeten

Ansökan

Skicka in en intresseanmälan genom ansökningsformuläret nedan eller till johanna.tornfeldt@lamnea.se med ämnet ”Ansökan el-montör”. Skicka gärna mer CV och personligt brev. Urval sker löpande, så ansök redan nu. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningen inleds med 6 månaders provanställning i from av en visstidsanställning.

Kontakta vår HR-avdelning

  Johanna Törnfeldt
  HR-CHEF

  Email: johanna.tornfeldt@lamnea.se
  Direkt: 0122-23-259