Find us: Lämneå Bruk AB
612 73 Ljusfallshammar, Sweden
Contact: +46 122 232 00
info@lamnea.se
NEWSLETTER:
Sign Up
Customer Portal:
Login
Top
 

Kantpressare

Johanna Törnfeldt
HR-ANSVARIG

Email: johanna.tornfeldt@lamnea.se
Direkt: 0122-23-259

Kantpressare

Vill du tillhöra ett familjärt industriföretag med platt organisationsstruktur och stora utvecklingsmöjligheter? Vill du vara en del av ett kunnigt gäng som tar ansvar för hela produktionskedjan? Då kan Lämneå Bruk vara arbetsplatsen för dig!

Vi tillverkar högkvalitativa, innovativa och effektiva tråddragningsmaskiner med hög kundanpassning. Med lång erfarenhet av industrin och med en passion för service har vi möjlighet att erbjuda våra kunder innovativa och teknologiskt avancerade lösningar med hög kvalitet. Alla maskiner tillverkas på plats utanför Ljusfallshammar, men våra kunder finns över hela världen.

Om rollen

Vi söker en eller två kantpressare/bockare till tillverkningen av våra maskiner. I rollen ingår det att bearbeta bitar av metall i ursviken med automatisk mätning av bockvinklar utefter ritningar. Du arbetar mycket självständigt men har alltid hjälpsamma och trevliga arbetskamrater nära tillhands.

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Hantera pressmaskin
  • Forma detaljer i metall utefter ritningar
  • Arbete i industrimiljö
  • Truckkörning

Om dig

För att trivas i den här rollen behöver du vara engagerad och noggrann. Du är troligtvis en positiv person som gillar att ta stort ansvar för ditt eget arbete. God fysik är viktigt då arbetet ofta är tungt. Du bör även ha tidigare erfarenhet av att jobba med industri och kantpressning.

För att vara kvalificerad för rollen behöver du ha:

  • Erfarenhet av kantpress
  • Datorvana
  • Utbildning inom eller några års erfarenhet av industri

Det är meriterande om du har:

  • Truck- och traverskort

Ansökan

Skicka in CV och personligt brev genom ansökningsformuläret nedan med ämnet ”Ansökan Kantpressare” senast 2022-06-19. Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så ansök redan nu. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta vår HR-avdelning