Find us: Lämneå Bruk AB
612 73 Ljusfallshammar, Sweden
Contact: +46 122 232 00
info@lamnea.se
Customer Portal:
Login
Top
 

Kapare av rör och stänger

Kapare av rör och stänger

Vill du tillhöra ett familjärt industriföretag med platt organisationsstruktur och stora utvecklingsmöjligheter? Vill du vara en del av ett kunnigt gäng som tar ansvar för hela produktionskedjan? Då kan Lämneå Bruk vara arbetsplatsen för dig!

Vi tillverkar högkvalitativa, innovativa och effektiva tråddragningsmaskiner med hög kundanpassning. Med lång erfarenhet av industrin och med en passion för service har vi möjlighet att erbjuda våra kunder innovativa och teknologiskt avancerade lösningar med hög kvalitet. Alla maskiner tillverkas på plats utanför Ljusfallshammar, men våra kunder finns över hela världen.

Om rollen

Vi är i en tillväxtfas och söker en kapare till vår produktion av tråddragningsmaskiner. Som kapare tillhör du vår enhet för materialframställning och ansvarar för kapning av stänger och rör i metall. Vi har en stor halvautomatisk kap, samt en liten manuell kap som du kör samtidigt. I arbetsuppgifterna ingår även att hålla ordning och sortera upp material utefter order.

Vi behöver öka i personalstyrka för att möta våra behov av kapat material. Skiftgången kommer vara tvåskift.

I arbetsuppgifterna ingår:

 • Kapning av material
 • Sortering och lagerläggning av material
 • Hantering av truck och travers

Om dig

I denna roll behöver du vara självgående och initiativtagande. Du arbetar effektivt och har inget emot att smutsa ner dig. Vidare är du i god fysisk form och har god materialkännedom. Ordning och reda är något du eftersträvar, samtidigt som du klarar av att hantera och styra upp oordning. Erfarenhet av verkstadsindustri och maskiner är ett krav, och du får gärna ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är starkt meriterande om du har truck- och traverskort sedan tidigare då det är vanligt förekommande arbetsredskap.

För att vara kvalificerad för rollen behöver du ha:

 • Verkstads- och maskinvana
 • God fysik
 • Viss materialkunskap (metall)

 

Det är meriterande om du har:

 • Truck- och traverskort
 • Erfarenhet och kunskap om kapning
 • God materialkunskap (metall)

Ansökan

Skicka in en intresseanmälan genom ansökningsformuläret nedan eller till johanna.tornfeldt@lamnea.se med ämnet ”Ansökan kapare” tillsammans med CV och personligt brev. Urval sker löpande, så ansök redan nu. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningen inleds med 6 månaders provanställning i from av en visstidsanställning.

Kontakta vår HR-avdelning

  Johanna Törnfeldt
  HR-CHEF

  Email: johanna.tornfeldt@lamnea.se
  Direkt: 0122-23-259