Find us: Lämneå Bruk AB
612 73 Ljusfallshammar, Sweden
Contact: +46 122 232 00
info@lamnea.se
NEWSLETTER:
Sign Up
Customer Portal:
Login
Top
 

Lackerare till maskintillverkning

Johanna Törnfeldt
HR-ANSVARIG

Email: johanna.tornfeldt@lamnea.se
Direkt: 0122-23-259

Lackerare till maskintillverkning

Vill du tillhöra ett familjärt industriföretag med platt organisationsstruktur och stora utvecklingsmöjligheter? Vill du vara en del av ett kunnigt gäng som tar ansvar för hela produktionskedjan? Då kan Lämneå Bruk vara arbetsplatsen för dig!

Vi tillverkar högkvalitativa, innovativa och effektiva tråddragningsmaskiner med hög kundanpassning. Med lång erfarenhet av industrin och med en passion för service har vi möjlighet att erbjuda våra kunder innovativa och teknologiskt avancerade lösningar med hög kvalitet. Alla maskiner tillverkas på plats utanför Ljusfallshammar, men våra kunder finns över hela världen.

Om rollen

Vi söker en målare som vill jobba med lackering, spackling och sortering av detaljer utefter order och ritning. Vi har ett målarteam som jobbar i skift om två grupper för att hantera våra måleribehov. Måleriet får in metalldelar som ska få färg, innan de går vidare för att monteras ihop till färdiga maskiner.

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Målning/lackering
  • Spackling
  • Slipning
  • Sortering utefter order/ritning

Om dig

Du är en samarbetsvillig och engagerad person med intresse för lackering. Du har erfarenhet av industri sedan tidigare, troligtvis från ett måleri. Du har relevant utbildning eller erfarenhet för rollen. Viss datorvana behövs då arbetet sker med hjälp av programmet Compose och vårt egna affärssystem.

För att vara kvalificerad för rollen behöver du ha:

  • Erfarenhet från industri
  • Intresse för lackering

 

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av lackering
  • God datorvana

Ansökan

Skicka in CV och personligt brev genom ansökningsformuläret nedan med ämnet ”Ansökan lackerare” senast 2022-05-15. Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så ansök redan nu. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta vår HR-avdelning