Find us: Lämneå Bruk AB
612 73 Ljusfallshammar, Sweden
Contact: +46 122 232 00
info@lamnea.se
NEWSLETTER:
Sign Up
Customer Portal:
Login
Top
 

Industrilackerare

Industrilackerare

Vill du tillhöra ett familjärt industriföretag med platt organisationsstruktur och stora utvecklingsmöjligheter? Vill du vara en del av ett kunnigt gäng som tar ansvar för hela produktionskedjan? Då kan Lämneå Bruk vara arbetsplatsen för dig!

Vi tillverkar högkvalitativa, innovativa och effektiva tråddragningsmaskiner med hög kundanpassning. Med lång erfarenhet av industrin och med en passion för service har vi möjlighet att erbjuda våra kunder innovativa och teknologiskt avancerade lösningar med hög kvalitet. Alla maskiner tillverkas på plats utanför Ljusfallshammar, men våra kunder finns över hela världen.

Om rollen

Vi är i en tillväxtfas och söker flera lackerare som vill jobba med färgsättning, spackling och sortering av detaljer. Vi har ett målarteam som jobbar i skift för att hantera våra lackeringsbehov, men behöver nu bli flera. Måleriet får in metalldelar som ska få färg, innan de går vidare för att monteras ihop till färdiga maskiner.

I arbetsuppgifterna ingår:

 • Målning/lackering
 • Spackling
 • Slipning
 • Sortering utefter order/ritning

Om dig

Du är en samarbetsvillig och engagerad person med intresse för lackering. Du har erfarenhet av industri sedan tidigare. Vidare har du relevant utbildning eller erfarenhet för rollen. Viss datorvana behövs då arbetet sker med hjälp av programmet Compose och vårt egna affärssystem.

För att vara kvalificerad för rollen behöver du ha:

 • Erfarenhet från industri
 • Intresse för lackering

 

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av lackering
 • God datorvana

Ansökan

Skicka in CV och personligt brev genom ansökningsformuläret nedan eller till johanna.tornfeldt@lamnea.se med ämnet ”Ansökan lackerare”. Urval sker löpande, så ansök redan nu. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningen inleds med 6 månaders provanställning i from av en visstidsanställning.

Kontakta vår HR-avdelning

  Johanna Törnfeldt
  HR-CHEF

  Email: johanna.tornfeldt@lamnea.se
  Direkt: 0122-23-259