Find us: Lämneå Bruk AB
612 73 Ljusfallshammar, Sweden
Contact: +46 122 232 00
info@lamnea.se
NEWSLETTER:
Sign Up
Customer Portal:
Login
Top
 

Mek-kostruktör

Johanna Törnfeldt
HR-ANSVARIG

Email: johanna.tornfeldt@lamnea.se
Direkt: 0122-23-259

Mek-konstruktör

Vill du tillhöra ett familjärt industriföretag med platt organisationsstruktur och stora utvecklingsmöjligheter? Vill du vara en del av ett kunnigt gäng som tar ansvar för hela produktionskedjan? Då kan Lämneå Bruk vara arbetsplatsen för dig!

Vi tillverkar högkvalitativa, innovativa och effektiva tråddragningsmaskiner med hög kundanpassning. Med lång erfarenhet av industrin och med en passion för service har vi möjlighet att erbjuda våra kunder innovativa och teknologiskt avancerade lösningar med hög kvalitet. Alla maskiner tillverkas på plats utanför Ljusfallshammar, men våra kunder finns över hela världen.

Om rollen

Du kommer ingå i ett gäng glada och teknikintresserade mek-konstruktörer som jobbar med ny- och vidareutveckling av Lämneå Bruks produkter. Ni arbetar främst i IronCAD. Som konstruktör sitter du på plats och jobbar nära produktionen av varorna du konstruerar. Du har därmed möjlighet att se hela kedjan, från idé till färdig produkt.

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Konstruera och vidareutveckla trådmaskiner
  • Arbeta i IronCAD, från detaljritningar, och kompletta sammanställningar till layouter på hela produktionsenheter

Om dig

Du är en teknikintresserad konstruktör med utbildning inom området, eller så har du erfarenhet som är likvärdig. Kanske att du har jobbat med konstruktion tidigare. Som person är du en kommunikativ problemlösare med god samarbetsförmåga. Du tar egna initiativ och trivs i en platt organisation där du får möjlighet till mycket frihet under ansvar. Noggrannhet, prestigelöshet och ödmjukhet är ord som beskriver dig väl. Du söker nu en långsiktig roll som konstruktör. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att vara kvalificerad för rollen behöver du ha:

  • Utbildning inom konstruktion alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig
  • Ett starkt teknikintresse
  • Erfarenhet av CAD-programvara

 

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av IronCAD
  • Erfarenhet av en tidigare konstruktörsroll

Ansökan

Skicka in CV och personligt brev genom ansökningsformuläret nedan med ämnet ”Ansökan mek-konstruktör” senast 2022-05-15. Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så ansök redan nu. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta vår HR-avdelning