Find us: Lämneå Bruk AB
612 73 Ljusfallshammar, Sweden
Contact: +46 122 232 00
info@lamnea.se
Customer Portal:
Login
Top
 

Mekanisk montör

Mekanisk montör

Vill du tillhöra ett familjärt industriföretag med platt organisationsstruktur och stora utvecklingsmöjligheter? Vill du vara en del av ett kunnigt gäng som tar ansvar för hela produktionskedjan? Då kan Lämneå Bruk vara arbetsplatsen för dig!

Vi tillverkar högkvalitativa, innovativa och effektiva tråddragningsmaskiner med hög kundanpassning. Med lång erfarenhet av industrin och med en passion för service har vi möjlighet att erbjuda våra kunder innovativa och teknologiskt avancerade lösningar med hög kvalitet. Alla maskiner tillverkas på plats utanför Ljusfallshammar, men våra kunder finns över hela världen.

Om rollen

Vi är i en tillväxtfas och söker därför flertal mek-montörer till Lämneå Bruk. I rollen som montör ingår du i ett team med andra montörer som tillsammans arbetar ni med att montera våra tråddragningsmaskiner utefter ritningar. Dina projekt kan innebära allt från mindre samanställningsmontage till att färdigställa maskinerna. Du arbetar i en verkstadsmiljö där du har möjlighet att få insyn i hela produktionskedjan. Truckkörning och viss administration ingår i arbetet. Du arbetar dagtid, men med möjlighet till flexibilitet.

I arbetsuppgifterna ingår:

 • Mek-montering av tråddragningsmaskiner
 • Att följa ritningar i både 2D- och 3D-format
 • Truckkörning

Om dig

Du är en praktiskt lagd person som är van vid och gillar att arbeta med händerna. Att läsa ritningar är något du är van vid. Du fungerar bra i olika typer av sammanhang och arbetsgrupper. Ditt självförtroende för att arbeta självständigt är högt, samtidigt som du har en bra samarbetsförmåga. Att ta egna beslut är inget som skrämmer dig, då du trivs i en organisation med platt struktur och korta beslutsvägar.

För att vara kvalificerad för rollen behöver du ha:

 • Verkstadsvana
 • Förmåga att läsa och förstå ritningar
 • Truck- och traverskort
 • Goda kunskaper i svenska språket

 

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av en tidigare roll som exempelvis montör, mekaniker eller byggarbetare
 • Erfarenhet av att montera pneumatik, hydraulik och lager

Ansökan

Skicka in CV och personligt brev genom ansökningsformuläret nedan eller till johanna.tornfeldt@lamnea.se med ämnet ”Ansökan mek-montör”. Urval sker löpande, så ansök redan nu. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningen inleds med 6 månaders provanställning i from av en visstidsanställning.

Kontakta vår HR-avdelning

  Johanna Törnfeldt
  HR-CHEF

  Email: johanna.tornfeldt@lamnea.se
  Direkt: 0122-23-259