Find us: Lämneå Bruk AB
612 73 Ljusfallshammar, Sweden
Contact: +46 122 232 00
info@lamnea.se
Customer Portal:
Login
Top
 

Våra Medarbetare: Engla Johansson

Engla Johansson
VD-assistent

Engla Johansson – VD-assistent

Hur ser en vanlig arbetsvecka ut för dig?

En vanlig arbetsvecka för mig innebär oftast kontorsarbete 7-16 här ute på Lämneå Bruk. Sedan vad det är för specifikt arbete jag kommer att utföra, det vet jag aldrig förens efteråt! Min huvudsakliga syssla är att hjälpa till där det behövs och fylla de behov som finns just nu, oavsett om det innebär administrativt arbete av olika dess slag, eller att åka 50 mil enkel resa för att hämta delar som behövs ut till verkstaden.

Vad tycker du är roligast med ditt jobb?

Jag tycker att ovanstående är en del med charmen med mitt jobb. När jag kommer hit på måndag morgonen så vet jag nästan aldrig vad veckan kommer att erbjuda, vilket gör dagarna lite mer spännande!

Vad är mest utmanande med ditt jobb?

Lika ofta som det är roligt och spännande att ha så väldigt flytande och oförutsägbara arbetsuppgifter, kan det också vara en utmaning. Man får vara beredd på att omprioritera och ändra fokus på tre sekunder i vissa fall. Att efteråt då kunna återgå till tidigare arbetsuppgifter kan vara väldigt utmanande utan att någonting faller mellan stolarna. Det gäller ofta att vara strukturerad och ha bra planeringsförmåga.

Vad har du för bakgrund som har lett dig till din nuvarande tjänst?

Jag studerade Teknik på gymnasiet, efter det arbetade jag i butik med att sälja bildelar. På fritiden sysslar jag med bilsport och lägger många timmar varje dag i garaget. Denna tekniska bakgrund och intresse var nog egentligen det som gjorde att jag fick det här jobbet. Att ha rätt inställning och tankesätt samt en teknisk förståelse var de viktigaste egenskaperna att besitta, resten har jag fått lära mig med tiden här på Lämneå.

Hur skulle du beskriva Lämneå Bruk som arbetsplats?

Jag skulle beskriva Lämneå som en väldigt fri arbetsplats. Så länge man är tillmötesgående och sköter det man ska får man sällan ett nej om man ber om något. Jag som jobbar på kontoret har möjlighet att jobba hemifrån på distans om det skulle behövas ibland, eller utnyttja flextid. Vi har en väldigt öppen arbetsgivare. Sen tycker jag att det är väldigt trevliga kollegor överallt, det är lätt att prata med alla.

Hur ser du på din framtid hos Lämneå Bruk?

Jag tycker att det ska bli spännande att se vad framtiden här har att erbjuda! Vi är i ett väldigt stort växande skede just nu, så vem vet hur företaget ser ut om några år. För min del tycker jag det ser lovande ut, jag får fortfarande lära mig nya saker nästan varje dag och kommer in mer och mer i företagets alla delar.